was successfully added to your cart.

Valvontakamera mökille

By June 10, 2015 Blogi No Comments

Kesämökkien mittaamaton arvo – Valvontakamera mökille

Kesämökki on suomalaiselle tärkeä paikka. Se on olennainen osa suomalaisten kansallista perinnettä ja jokavuotista traditiota. Monet kesämökit eivät ole ainoastaan tyhjiä kesäasuntoja, vaan ovat myös arvokkaita vapaa-ajan koteja, joissa säilytetään omaisuutta ja arvotavaraa. Kesämökin suojaamista esimerkiksi valvontakameran avulla kannattaa siis harkita vakavasti.

Kesämökki on arvokasta omaisuutta omistajilleen. Tästä syystä on luonnollista että kesämökki on vakuutettu oikeasta arvostaan ja vahingon sattuessa mökin omistaja on oikeutettu mökin todellista arvoa vastaavaan korvaukseen. On kuitenkin hyvä muistaa että rahallisen arvon lisäksi mökillä voi olla korkea tunnearvo. Mökki saattaa olla esimerkiksi suvun pitkäaikainen lomanviettopaikka johon kokoonnutaan joka vuosi isolla joukolla viettämään juhannusta, juhlimaan syntymäpäiviä tai muita suvun tärkeitä hetkiä. Kesämökin tunnearvoa on siis mahdotonta mitata saati korvata rahassa.

Varkauksien ehkäiseminen kameravalvonnan avulla

Varkaat ajoittavat murtonsa usein juuri kesän jälkeen, kun ihmiset palaavat kesälomilta kaupunkeihin. Tämän vuoksi on tärkeää suojata mökki vahinkoa torjuvin toimenpitein syksyä ja talvea varten. Valvontakamerat ehkäisevät pelkällä olemassaolollaan murtoja ja varkauksia erittäin tehokkaasti. Valvontakameroista kertovat tarrat viestivät ansaintamahdollisuuksia etsiville pitkäkyntisille että tämä kohde kannattaa jättää rauhaan. Kesämökille kannattaa siis hankkia valvontakamerajärjestelmä, jotta voit tehokkaasti suojata mökkiäsi varkailta.

Kameravalvonnan hankkiminen on ajankohtaista juuri nyt, kun lomakausi on alkamassa. Ulkokäyttöön soveltuva, laadukas ja luotettava kameravalvontajärjestelmä lisää omaisuutesi turvallisuutta ja takaa huolettomat yöunet pitkinä pimeinä syysiltoina kun mökki on tyhjillään, vailla valvontaa ja alttiina luvattomille vierailuille. Nykyaikaiset valvontakamerat on helppo asentaa, ne vaativat erittäin vähän ylläpitoa ja kameroiden tallentama kuvamateriaali siirtyy helposti ja turvallisesti pilvipalveluihin, joissa ne ovat suojassa ja katseltavissa aina tarvittaessa.

Kesämökkien kameravalvontaan ei kohdistu minkäänlaisia rajoituksia (kunhan ei naapureiden tontilla kuvaa), eikä valvonnasta tarvitse tiedottaa ulkopuolisille henkilöille. Vaikka valvonnasta ei tarvitse raportoida kenellekkään, on kuitenkin hyvä varmistaa, että kaikki mökillä vierailevat ja asustelevat henkilöt ovat tietoisia kameravalvonnasta ja kameroiden sijainnista.

Fenno Turvapalvelut – valvontakameroiden asiantuntija ja verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman markkinoiden laadukkaimpia ja tehokkaimpia valvontakameroita ja valvontakamerajärjestelmiä. Otamme asiakkaiden tarpeet aina huomioon yksityiskohtia myöten, alkaen tarvekartoituksesta ja valvontajärjestelmän suunnittelusta kameroiden asentamiseen ja järjestelmän käyttöönottoon. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteistamme tai palvelustamme, tai haluat ostaa valvontakameran verkosta ota yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimiimme jo tänään ja autamme sinua valitsemaan sopivan valvontakameran kesämökillesi.

About Hanna

Leave a Reply

Hanki tallentava kameravalvonta Ota yhteyttä!