was successfully added to your cart.

IP-valvontakameroiden hyödyt

By August 9, 2015 Blogi No Comments

Uuden sukupolven IP-valvontakamerat tarjoavat monia hyötyjä analogisiin valvontakameroihin verrattuna, sillä ne on suunniteltu käyttäen kehittyneintä IP-tekniikkaa, jonka ansiosta kameroiden käyttöönotto ja kuvan tallenteen seuraaminen on entistä helpompaa ja kätevämpää. Lisäksi, IP-kameran kuva pysyy turvallisesti tallessa verkossa, vaikka kamera tuhoutuisikin. IP-kamerat voidaan kytkeä joko langallisesti Ethernetin avulla tai langattoman WLAN:in kautta. Näiden valvontakameroiden asennukseen ei siis tarvita ollenkaan kaapeleita tai muita laitteita.

IP-valvontakameroiden kehitys on ollut huikean nopeaa viime vuosien aikana ja nykyiset IP-kamerat ovat ominaisuuksiltaan tehokkaita ja helppokäyttöisiä entisajan valvontakameroihin verrattuna. Esimerkiksi IP-kameroiden hinnat ovat nykyään jopa edullisempia kuin analogisten valvontakameroiden hinnat ja IP-kameran kuvan seuranta on erittäin helppoa, sillä se tallentaa automaattisesti kameran kuvaaman materiaalin verkkoon, josta sitä on helppo seurata etänä mistä tahansa älypuhelimelta, tietokoneelta tai tabletilta. Kameran videotallenne on näin myös hyvässä tallessa, sillä kameran rikkoutuminenkaan ei poista materiaalia verkosta. Pilvipalveluna toimiva valvontajärjestelmä toimii siis paljon varmemmin ja tehokkaammin kuin vanhat valvontakamerat, joissa erikseen olevat kamera ja nauhuri tekivät valvonnasta tehotonta ja epävarmaa.

Sopivaa IP-kameraa valitessa on hyvä suunnitella etukäteen tarvittavan kameran ominaisuuksia, kuten esimerkiski kuinka tarkkaa kuvaa kameralta halutaan, kuinka suurta aluetta halutaan kuvata, tarvitaanko kamera ulko- vai sisäkäyttöön ja tarvitaanko kameroihin erityisominaisuuksia. Etukäteen suunnittelu helpottaa sopivan valvontakameran valintaa. On myös hyvä tietää, että IP-kameroiden tarkkuus määritellään resoluutioissa, eli mitä korkeampi resoluutio, sitä tarkempi on kuvan laatu. Toisaalta mitä parempilaatuinen kuva, sitä enemmän se vie tilaa tallentimelta tai palvelimelta, mikä kannattaa myös ottaa huomioon. Lisäksi on hyvä miettiä tarvitaanko jatkuvaa kameravalvontaa sekä yöllä että päivällä, sillä vain osassa kameroista on IR-valo, jonka avulla kamera kuvaa myös pilkkopimeässä.

IP-valvontakameran asennukseen tarvitaan ainoastaan normaali WLAN-reitin tai Ethernet-kytkin sekä Internet-yhteys. Kameroita voidaan ohjata ja tarkkailla normaalin Internet-selaimen avulla, erillisellä ohjelmalla tai älypuhelimiin ja tabletteihin saatavilla erityisillä ohjelmilla. Osaa IP-valvontakameroista voi myös zoomata ja liikutella ja joistakin malleista löytyy IP-kameroiden hyötynä on myös se, että niitä on helppo käyttää ja niiden käyttöönotto tapahtuu nopeasti ja kätevästi.

Miksi tilata IP-valvontakamera Fenno Turvapalveluilta?

Fenno Turvapalvelut Oy on erikoistunut korkealaatuisten kameravalvontapalveluiden tuottamiseen jo vuodesta 2006 alkaen. Asioidessa kanssamme tiedät aina sijoittavasi laatuun ja viimeisempään teknologiaan. Kaikki verkkokauppamme valvontakamerat ovat toimiviksi testattuja ja suosittuja kameramalleja, minkä avulla varmistat maksimaalisen turvallisuuden työpaikallasi, kotona tai kesämökillä. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai kameravalvonnasta yleisesti, ota meihin yhteyttä jo tänään keskustellaksemme turvallisuuteen ja kameravalvontaan liittyvistä tarpeistasi.

About Hanna

Leave a Reply

Hanki tallentava kameravalvonta Ota yhteyttä!