Ota yhteyttä

Soita meille numeroon 09-42598280, lähetä sähköpostia myynti@fennoturvapalvelut.com tai täytä lomake tästä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kameravalvontaa ja valvontakameroita koskeviin kysymyksiin.

Nimi

Sähköpostiosoite

Aihe

Viesti

Kameravalvontapalveluyritys Fenno Turvapalvelut Oy

Fenno Turvapalvelut Oy on erikoistunut älykkäiden kameravalvontapalveluiden tuottamiseen. Yritys on toiminut vuodesta 2006, jolloin aloitimme pilvipalvelujen tuottamisen ja valvontakamerajärjestelmän kehityksen.

Asiakkaamme ovat suurimmaksi osaksi Suomessa työskenteleviä valveutuneita päättäjiä ja asiantuntijoita, jotka tarvitsevat nopeaa reagointia ja laadukkaita kameravalvontapalveluita.

Tarjoamme myös kansainväliseen tarpeeseen kehitetyt, kilpailukyvyn varmistavat ja vaikeimmatkin kameravalvontaratkaisut, kuitenkin aina käyttäjäystävällisesti. Rakennamme pitkäaikaisia asiakassuhteita arvostaen ajan myötä rakentuvaa kumppanuutta, jossa toimimme luotettuna neuvonantajana kameravalvontaa koskevissa asioissa.

Tuotamme kameravalvontapalveluita ympäri Suomen ja myös ulkomailla. Jos sinulta tai yritykseltäsi puuttuu kameravalvonta tai yksittäinen valvontakamera, tai haluat ostaa valvontakameran verkosta, ota meihin yhteyttä!