Älykäs kameravalvonta helpottaa arkea

Toisin kuin perinteinen kameravalvonta, älykäs liikkeentunnistus havaitsee ja analysoi tärkeät liikkeet erotellen ne epäolennaisista tapahtumista. Älykkäällä kuvaprosessoinnilla ja videoanalysoinnilla turhien hälytysten määrä vähenee 80-90% perinteiseen kameravalvontaan verrattuna. Valvonta ja videomateriaalin hallinta tehostuu näin huomattavasti. Teknologiamme ansiosta on mahdollista suodattaa pois esimerkiksi puiden heiluminen tuulessa, pieneläimet sekä jalankulku- ja ajonevoliikenne viereisillä väylillä. Ihmisten liikehdinnät havaitaan välittömästi ja saadaan heti analysoitua. Voit lisäksi itse määritellä miten hälyttävät tapahtumat käsitellään. Tapahtumat tallentuvat palvelimelle, jonka lisäksi voit saada niistä viestin omaan puhelimeesi, vartijalle tai esimerkiksi valvontakeskukseen.

Määritä itse mikä on sinulle tärkeää

Järjestelmän toimintoja on helppoa hallita ja hälyttävät kuvat ovat aina ulottuvillasi. Liiketunnistuksen toimintojen muokkaaminen on yksinkertaista ja järjestelmämme ansiosta erilaisten filttereiden asettaminen on tehokas tapa ehkäistä turhia hälytyksiä. Liiketunnistusta voi määritellä mm. liikkeen koon, rajatun alueen tai liikkeen laadun mukaan. Järjestelmämme takaa tietenkin myös perinteisen reaaliaikaisen videovalvonnan varmatoimisuudellaan ja mielyttävällä käyttökokemuksellaan.

Automaattinen rekisterikilpitunnistusjärjestelmä

Automaattista rekisterikilpitunnistusjärjestelmää voidaan hyödyntää esimerkiksi pysäköinninvalvonnassa, porttien ja alueiden valvonnassa sekä ostoskeskuksissa. Teknologia on kehitetty hyvin joustavaksi, mikä mahdollistaa rajapinnat muihin järjestelmiin. Näin ollen videomateriaalin kautta kerätyn tiedon jalostaminen on tehokasta.

Tiedä mitä alueillasi tapahtuu

Älykäs kameravalvonta lisää turvallisuutta

Automyymälän valvontakamera

Autovaras “tarkastamassa” autoa myymälän tiloissa. Järjestelmä hälyttää ja vahinko saadaan ehkäistyä.

Itsepalvelumyymälän kameravalvonta

Liiketunnistus havaitsee heti kun ihminen liikkuu epätavalliseen aikaan myymälässä. Pienet eläimet ja muut epäolennaiset liikkeet järjestelmä suodattaa automaattisesti pois.

Parkkitalon valvontakamera

Suuret kohteet kuten autot suodatetaan pois, jolloin vain henkilön liike laukaisee hälytyksen. Keltainen alue on rajattu pois liikkeentunnistuksesta. Parkkitaloissa voidaan myös käyttää automaattista rekisterikilpitunnistusta esim. puomien hallintaan tai vaikkapa markkinoinnin tehostamiseen.