Mihin kameravalvontaa käytetään?

Kameravalvonta mahdollistaa eri alueiden ja tilojen tarkkailun, mikä puolestaan antaa turvaa henkilökunnalle tai vaikkapa kauppiaan omaisuudelle. Yleensä jopa paikalla oleva kyltti kameravalvonnasta toimii ehkäisevänä rikollista toimintaa vastaan, pelottaen mahdolliset rikoksentekijät tiehensä. On hyvä olla myös yhteydessä vakuutusyhtiöön, jos yrityksessäsi on asennettu kameravalvontajärjestelmä ja kysyä alennusta vakuutusmaksuista.

Mitä valvontakamera kuvaa?

Valvontakamera kuvaa kameran näkymät sekä tallentaa ne ja/tai näyttää ne näytöltä. Ennen reaaliaikainen valvonta edellytti jatkuvaa seurantaa, mutta nykyään tarjoamamme järjestelmät toimivat etäkäytössä niin, että liikkeentunnistusta ja tallennusta voidaan ohjelmoida hyvin tarkkaan paikasta ja ajasta riippumatta. Uudet infrapunaledillä varustetut kamerat mahdollistavat kuvauksen jopa täysin pimeässä, jonka lisäksi langattoman tekniikan käyttö mahdollistaa kuvauksen hankalissakin paikoissa. Valvontakameroita käytetään muun muassa myymälävarkauksien ehkäisyyn, ylinopeutta ajavien autonkuljettajien kiinnisaamiseen ja muuhun rikollisen toiminnan ehkäisyyn.

Mikä on valvontakamera?

Valvontakamera on tekninen laite, jolla valvotaan erilaisia tiloja tai alueita. Kameravalvonnalla kuvataan esimerkiksi vankiloita ja virastoja sekä yleisiä julkisia paikkoja, kuten kauppoja, lentokenttiä, pankkeja ja kasinoita. Sen tarkoituksena on lisätä turvallisuutta ja estää mahdollisia rikoksia. Kameravalvontaa käytetään myös paljon yksityishenkilöiden toimesta turvamaan esimerkiksi kesämökkejä ja muita yksityistiloja. Kameravalvonta on lähes aina pieni investointi saatuun hyötyyn nähden.

Miten valitsen sopivan valvontakameran?

Valikoimiimme kuuluva valvontakamerajärjestelmä tukee kaikkia IP-valvontakameroita, joita markkinoilta löytyy. Kamerajärjestelmämme tallentaa automaattisesti kameran kuvaaman materiaalin verkkoon, josta sitä on helppo seurata millä tahansa tietokoneella tai mobiililaitteella. Videoiden tallennus on samalla etäisesti turvassa, joten esimerkiksi kameran rikkominen ei poista materiaalia. Pilvipalveluna toimiva järjestelmämme tuo siis suuren parannuksen vanhoihin valvontakameralaitteisiin verrattuna, joissa erillinen valvontakamera ja nauhuri tekivät valvonnasta epävarman ja tehottoman. Kerromme mielellämme lisää eri mahdollisuuksista kameravalvontaasi koskien ja vastaamme askarruttaviin kysymyksiin. Pyydä tarjous täältä.

Miksi tilaisin kameravalvonnan Fennoturvapalveluilta?

Asioidessa kanssamme tiedät aina sijoittavasi laatuun. Verkkokaupassamme myymme ainoastaan toimiviksi testattuja sekä suosittuja malleja, millä varmistat maksimaalisen turvallisuuden esimerkiksi yrityksesi tiloissa tai vaikkapa kesämökillä. Ota yhteyttä meihin siis jo tänään. Tulemme mieluusti keskustelemaan kaikista turvallisuuteen ja kameravalvontaratkaisuihin liittyvistä asioista kanssanne.

Lue lisää tarjoamistamme tallennus- ja valvontapalveluista sekä älykkäästä liikkeentunnistuksesta.