was successfully added to your cart.

Kameravalvonta työpaikalla

By June 5, 2015 Blogi No Comments

Valvontakameroiden käyttö työpaikalla

Kameravalvonnan käyttäminen työpaikoilla on nykyään hyvin yleistä, sillä se on työnantajille tehokas ja helppo tapa seurata ja nähdä, mitä työpaikoilla tapahtuu ja ketä työpaikoilla liikkuu. Lisäksi, kameran nauhoittaman videon avulla on mahdollista selvittää kätevästi monenlaisia epäselviä tilanteita. Suomessa valvontakameroita käytetään eniten pienissä kaupoissa ja liikkeissä, mutta niiden käyttö on yleistä myös monissa toimistoissa, vastaanottoauloissa, toimistojen käytävillä, ravintoloissa ja hotelleissa.

Kameravalvonnan päätarkoitus työpaikoilla on työntekijöiden turvallisuuden parantaminen. Suomessa työnantajat saavat lain mukaan toteuttaa kameravalvontaa käytössään olevissa tiloissa työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi. Lisäksi, valvontaa voi käyttää myös omaisuuden suojaamiseen, tuotantoprosessien valvomiseen sekä vaarallisten tilanteiden ehkäisemiseen ja selvittämiseen. Kameravalvontaa ei kuitenkaan saa käyttää työntekijöiden jatkuvaan tarkkailuun eikä kameroita saa asettaa työpaikkojen vessoihin, pukuhuoneisiin tai muihin yksityisiin tiloihin.

Kameravalvonta tarjoaa monia hyötyjä

Kameravalvonnasta voi olla paljon hyötyä työpaikoilla, varsinkin sellaisissa työympäristöissä, joissa käy usein ulkopuolisia henkilöitä, kuten kaupoissa, hotelleissa ja ravintoloissa. Myös monissa toimistoissa valvonta voi olla tarpeellista, jos työntekijöitä on paljon ja henkilöstö vaihtuu tiheään tahtiin. Valvonnasta voi olla hyötyä myös silloin, jos työnantaja haluaa varmistaa, etteivät työntekijät ja muut henkilöt esimerkiksi polta savuttomilla alueilla tai varasta mitään työnantajan tai työntekijöiden omaisuutta. Monia työpaikoilla tapahtuneita varkauksia on pystytty selvittämään valvontakameroiden tallenteiden avulla. Työnantajien tulee aina tiedottaa työntekijöitä kameravalvonnan käytöstä näkyvästi.

Työpaikoilla tapahtuvaan kameravalvontaan liittyy siis paljon tietoa ja lakiin perustuvia säännöksiä. Jos aikomuksenasi on asentaa valvontakamerat työpaikallesi, suosittelemme tutustumaan kameravalvontaan liittyviin säännöksiin huolella etukäteen ja valitsemaan korkealaatuinen valvontakamerajärjestelmä työpaikkalesi. Voit tutustua eri valvontakameramalleihin ja tarjouksiin verkkokaupassamme.

Fenno Turvapalvelut – kameravalvontajärjestelmät

Fenno Turvapalvelut tarjoaa korkealaatuisia ja monipuolisia valvontakamerajärjestelmiä edullisesti. Tutustu nyt valikoimaamme verkkokaupassamme. Toteutamme kaikki ratkaisut ammattitaidolla ja otamme asiakkaidemme tarpeet aina huomioon yksityiskohtia myöten, alkaen tarvekartoituksesta ja valvontajärjestelmän suunnittelusta kameroiden asentamiseen ja järjestelmän käyttöönottoon.

Valvontakameran asentamiseen työpaikalla tarvitaan ainoastaan internet-yhteys, mikä tekee kamerajärjestelmästämme joustavan, luotettavan ja huoltovapaan. Valikoimastamme löydät kansainväliseen tarpeeseen kehitetyt valvontakameramallit kilpailukykyiseen hintaan. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteistamme tai palvelustamme tai haluat ostaa valvontakameran verkosta, ota yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimme jo tänään.

About Hanna

Leave a Reply

Hanki tallentava kameravalvonta Ota yhteyttä!