was successfully added to your cart.

Kameravalvonnan hankkiminen kauppaan

By June 19, 2015 Blogi No Comments

Nykypäivänä valvontakameroiden asentaminen kauppoihin on tarpeellista ja lähes välttämätöntä. Erityisesti, jos kaupassa on syrjäisiä nurkkia tai sellaisia alueita, joihin henkilökunnalla ei ole suoraa näkökenttää. Valvontakameroiden tallentaman kuvan avulla kauppiaat voivat kätevästi seurata kaupan ulkopuolella tapahtuvia liikkeitä ja huomata helposti jos jotain epätavallista tapahtuu kaupan tiloissa.

Tämän tietää myös Mikkelissä sijaitseva kaukkakauppa KukkaRoosa, joka on asentanut valvontakamerat kauppaansa. Kuten monet muutkin kukkakaupat, myös KukkaRoosa asettaa osan kukistaan kaupan ulkopuolelle. Kukkien ulkona pitämisessä on kuitenkin myös riskinsä, sillä pitkäkyntiset saattavat napata tuotteita maksamatta mukaansa henkilökunnan huomaamatta. Suora kuvayhteys kaikkiin esillä oleviin tuotteisiin onkin ihanteellinen ratkaisu.

Laadukkaan valvontakamerajärjestelmän avulla kaupat voivat huoletta asettaa tuotteensa näkökentän ulkopuolelle ja seurata liikettä suoraan tietokoneelta, älypuhelimelta tai tabletilta. Valvontakameralla on helppo ennaltaehkäistä varkauksia tai selvittää jälkikäteen epätavallisia tilanteita ja sen asennukseen tarvitaan ainoastaan internet-yhteys, mikä löytyy suurimmasta osasta kaupoista.

Kauppojen yleisimmät turvallisuusriskit

Kauppojen yleisimpiä turvallisuusriskejä ovat varkaudet, näpistykset ja ryöstötilanteet. Tästä syystä kameravalvonta on tärkeä turvallisuusratkaisu kaupan alalla. Valvontakameroiden päätarkoitus on ennaltaehkäistä varkauksia ja auttaa niiden selvittämisessä. Näkyvä ilmoitus valvontakameroiden läsnäolosta antaa selkeän viestin pitkäkyntisille siitä, ettei varkauksia kannata edes yrittää. On myös tärkeää hankkia laadukas valvontakamera, sillä jos valvontakameran tallentava kuva ei ole tarpeeksi hyvälaatuinen, kuvasta ei välttämättä saa kunnolla selvää ja varkauksien selvittäminen hankaloituu huomattavasti.

Fenno Turvapalvelut – Kameravalvonnan asiantuntija ja verkkokauppa

Jos kaupastasi puuttuu valvontakamerajärjestelmä tai harkitset valvontakameroiden hankkimista kauppaasi, älä epäröi ottaa yhteyttä Fenno Turvapalveluiden ammattitaitoiseen tiimiin. Fenno Turvapalvelut on erikoistunut korkealaatuisten kameravalvontaratkaisuiden ja yksittäisten valvontakameroiden tarjoamiseen. Voimme yhdessä kartoittaa tarpeesi ja valita juuri omaan kauppaasi sopivimman valvontakameraratkaisun tai antaa neuvoja yksittäisistä tuotteista. Ota meihin yhteyttä jo tänään!

About Hanna

Leave a Reply

Hanki tallentava kameravalvonta Ota yhteyttä!